Helseforskring

Ved Årstadklinikken har vi avtale om direkteoppgjør med flere forsikringsselskap. Hvis du har helseforsikring må du alltid kontakte forsikringsselskapet ditt før du oppsøker oss. Når du har vært i kontakt med forsikringsselskapet vil du som kunde motta en bekreftelse på at skaden blir dekket av forsikringen. Samtidig så vil vi motta bekreftelse og saksnummer slik at vi kan foreta direktefakturering ovenfor forsikringsselskapet.

Vi har avtale med følgende forsikringsselskap om direkteoppgjør: IF VERTIKAL HELSE, STOREBRAND, TRYG, GJENSIDIGE, DNB, FALCK HELSE, PROTECTOR og FREMTIND.

Du kan også velge å selv legge ut for behandling for så å kreve refusjon hos forsikringsselskapet selv.

Raskt til behandling - Raskere tilbake i jobb

Ved Årstadklinikken garanterer vi at du kommer til så raskt som mulig når du har meldt sak til forsikringsselskapet. Har du helseforsikring – kontakt oss i dag så hjelper vi deg med dine plager.

Ultralyd undersøkelse

Ved behov for ultralyd undersøkelse vil det være nødvendig å avklare dette med forsikringsselskapet for at dette skal dekkes

Det er ikke behov for henvisning fra lege dersom du har behov for time hos oss.

Raskere tilbake med helseforsikring

Har du helseforsikring så garanterer vi deg time innen en virkedag. Da kommer du raskt til behandling og raskere tilbake til jobb.

Kontakt oss i dag så finner vi en tid som passer deg.