Årstadklinikken kiropraktor bergen ultralyd skuldersmerter

Årstadklinikken har helsepersonell som er universitetsutdannet og har spesialkompetanse og erfaring fra offentlig sykehus

Årstadklinikken har kiropraktorer og fysioterapeut, samt tilknyttet lege. Alle kiropraktorer ved Årstadklinikken har høy faglig kompetanse og lang erfaring både fra privat praksis og offentlig sykehus. Vår fysioterapeut har høy kompetanse innenfor trening og rehabilitering.

Klinikken har ultralydutstyr i premium-klassen og treningssal med profesjonelt rehabiliteringsutstyr. Alle våre kiropraktorer har henvisnings- og sykemeldingsrett. Dette betyr at du ikke trenger å oppsøke fastlege ved behov for henvisning og sykemelding. Vi tar i mot pasienter som bestiller time direkte eller henvises fra annet helsepersonell, henvisning er ikke nødvendig for å bestille time.

Samtlige som tilbyr vurdering med ultralyd på klinikken har videreutdanning på mastergradsnivå. Tilsvarende eller høyrer utdanningsnivå er ikke tilgjengelig i Norge.

Årstadklinikken har tidligere hatt samarbeid med ortopedisk avdeling på Haraldplass Diakonale sykehus, hvor våre klinikere i samarbeid med ortopedkirurger utførte utredning og vurdering av pasienter henvist til sykehuset.

Kiropraktor Eirik Johan Skeie

Eirik Johan Skeie

Kiropraktor

MSc Medisinsk Ultralyd

Kiropraktor Andreas Tunset

Andreas Tunset

Kiropraktor

MSc Medisinsk Ultralyd

Kiropraktor Jan Arve Borge

Jan Arve Borge

Kiropraktor

MSc Medisinsk Ultralyd

Sivert Veseth

Fysioterapeut

Skadefri ambassadør

Flere videreutdanninger blant annet innen trening, ernæring