Årstadklinikken kiropraktor bergen ultralyd skuldersmerter

Ultralyddagnostikk

Vi tilbyr undersøkelse av skulder, kne og hofte med ultralyd med høyeste kompetanse i Bergen. Vår målsetting er å tilby ultralyd-undersøkelser med den beste faglige standard. For å oppnå dette har samtlige klinikere som utfører ultralydvurderinger universitetsutdannelse med master i medisinsk ultralyd, samt flere års erfaring i privat og offentlig ultralydpraksis. I tillegg bruker vi premium ultralydutstyr som fornyes jevnlig.

Ultralyd er et verktøy som i løpet av de siste tiårene har blitt svært populært innen forskning og klinisk anvendelse. Ultralyd som diagnostisk verktøy brukes i dag på lik linje med MR og røntgen. I Bergen tilbyr radiologiske instituttet med offentlig avtale ikke ultralyd-undersøkelser innenfor muskel- og skjelettområdet.

Ultralyd kan anvendes diagnostisk på de fleste ledd i kroppen, og er et utmerket verktøy for å bedømme seneskader. De mest allminnelige problemene hvor ultralyd anvendes til undersøkelse er smerter i skulder, kne, og hofte. Ultralyd kan og brukes til vurdering av nerveskader, samt muskelskader. Vi anvender også ultralyd til å vurdere muskelaktivitet i den dype ryggmuskulaturen i forbindelse med diagnose og behandling av ryggsmerter.

En diagnostisk ultralydundersøkelse er rask, smertefri og har per dags dato ingen kjente skadelige sideeffekter. Dette gjør diagnostisk ultralyd til et framtidsrettet verktøy innen nerve-, muskel- og skjelett lidelser. Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Åpningstider

Mandag, Onsdag 8.00 – 16.00
Tirsdag, Torsdag 8.00 – 17.00
Fredag 8.00 – 15.00
Helg Stengt
Mandag, Onsdag 8.00 – 16.00
Tirsdag, Torsdag 8.00 – 18.00
Fredag 8.00 – 15.00
Helg Stengt

Kontakt oss

  • Kronstad X, Inndalsveien 10, 5052 Bergen
  • 55 32 05 90