Årstadklinikken kiropraktor bergen ultralyd skuldersmerter

Kiropraktikk

Alle kiropraktorene ved Årstadklinikken er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorene fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten på lik linje med leger, tannleger og psykologer. Vi har spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte oss uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager. Alle våre kiropraktorer er medlemmer av Norsk Kiropraktorforening.

Rygg og nakkeplager er den vanligste årsaken til at pasienter søker hjelp hos kiropraktor. Våre kiropraktorer ved Årstadklinikken har en femårig masterutdannelse på universitetsnivå, i tillegg har vi alle en mastergrad i diagnostisk ultralyd. Vi kan også vurdere og behandle andre tilstander i nerve-, muskel- og skjelettapparatet.

Vi tilpasser behandlingen til deg, slik at du får best mulig resultat. Behandlingen er trygg og skånsom og passer pasienter i alle aldre. Ved Årstadklinikken benytter vi oss av dokumenterte pasientforløp slik at du får best mulig resultat gjennom behandling og øvelsesterapi.

Muskelskjelettlidelser «plager flest og koster mest» som det heter i en rapport fra Nasjonalt Ryggnettverk. Det er en av de hyppigste årsakene til legebesøk, sykefravær og uføretrygd. Kostnadene er enorme både for samfunnet og den enkelte, som også rammes av redusert livskvalitet. Har du muskel og skjelettplager ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg gjerne.

Åpningstider

Mandag, Onsdag 8.00 – 16.00
Tirsdag, Torsdag 8.00 – 17.00
Fredag 8.00 – 15.00
Helg Stengt

Kontakt oss

  • Kronstad X, Inndalsveien 10, 5052 Bergen
  • 55 32 05 90