Årstadklinikken kiropraktor bergen ultralyd skuldersmerter

Knesmerter

Halvparten av oss opplever å få smerter i et kne i løpet av livet. Smerter i kneet kan ha mange ulike årsaker. Artrose, meniskproblemer og seneskader er vanlige årsaker til smerter innside kne, samt traumatiske skader som kan gi skader på menisk og korsbånd.

Ved kneskader er diagnostisk ultralyd et nyttig verktøy som bidrar til riktig diagnose og behandling. Vi kan også henvise videre til en utfyllende MR-undersøkelse dersom dette skulle være indikert.

Det er viktig å ta smertesignalene på alvor og få utført en grundig undersøkelse, som kan være avgjørende for en rask tilheling. Hvis man ignorerer smertene kan dette medføre kroniske plager som er vanskeligere å behandle.

Ved Årstadklinikken har vi lang erfaring med diagnostisering og behandling av alle type knesmerter. Vi har og veldokumenterte pasientforløp som vil gi gode resultat for pasienter med smertefulle knær. Har du vondt i et kne så ta gjerne kontakt med oss i dag. Har du en akutt skade så har vi og henvisningsrett og et bredt kontaktnettverk som vil gi deg best mulig hjelp så hurtig som mulig.

Åpningstider

Mandag, Onsdag 8.00 – 16.00
Tirsdag, Torsdag 8.00 – 17.00
Fredag 8.00 – 15.00
Helg Stengt

Kontakt oss

  • Kronstad X, Inndalsveien 10, 5052 Bergen
  • 55 32 05 90